top of page

ZOE

¨

Zoé, innocència criminal. La vida una i sense forma, radical i salvatge.

 

Folletí deconstruit en set actes, on es mostra com una noia nascuda a la selva va arribar a ser la reina de les matinades pels carrers de Sâo Paulo, fins a convertir-se en una terrible assassina tancada a un hospital psiquiàtric, redimida pels titelles.

Espectàcle visual amb diverses i sorprenents màgies escèniques: pintura en directe, titelles de guant i de bunraku, ombres xinesques, animació de llums, manipulació d’objectes i altres efectes exquisits.

 

SINÒPSI DE LA HISTÒRIA: A l’inici, el titellaire explica que va conèixer Zoé durant una funció de titelles a un hospital psiquiàtric de Sâo Paulo. La noia parlava amb els titelles fent sons d’ocells de la selva. Desprès, en petits fragments anem coneixent que va nèixer a la selva, d’on va sortir fugint per un incendi, va anar a la ciutat i es va fer la vida per les nits i pels carrers, fins que en Saloio, un traficant, li va posar una casa amb jardí i aire acondicionat. Però un mal dia, el trànsit, la calor, la urgència sexual, els malentesos, i altres petiteses, van desencadenar la tragedia i en Saloio va acabar mort amb un instrument que la noia no sabia ni com funcionava: un ganivet elèctric. Zoé es va perdre entre la multitud, nua, bruta de sang i maquillattge i va viure pels carrers, sota un munt de papers de diari, sense parlar amb ningú.

La policía la va recollir i la va portar a l’hospital, mai la van relacionar amb l’assassinat del traficant. Per acabar, Zoé explica que va conèixer al Titellaire a la funció de l’hospital i quan va veure que ell era l’únic capaç de ficar el diable dins un sac, es va vestir de guapa i s’en va anar amb ell. Ara viatgen pel mon i son feliços.

_MG_3676
_MG_3630
_MG_3663
_MG_3715
_MG_3618
_MG_1250
_MG_3602
_MG_1224
_MG_1175
_MG_1137
_MG_1168
_MG_1133
_MG_3667
_MG_3994
_MG_4019
_MG_3646
_MG_3667
_MG_4012

Fotografies de 

bottom of page